Jdi na obsah Jdi na menu

"Pošli dobro dál"

14. 4. 2014

 ( Před začátkem - možná je Vám název článku povědomý:http://www.tvspoty.cz/coca-cola-posli-dobro-dal-se-skutecnymi-pribehy/)

Inspiraci hledáme různými způsoby. Ale někdy se k nám dostane úplnou náhodou.  Mě inspirovala tato reklama na Coca-Colu (viz. odkaz výše).

Dnes byl zvláštní aprílový den. Chvíli pršelo a bylo zataženo a svět plakal a chvíli zas nádherně, sluníčko svítilo a svět se smál. Trochu jako na houpačce, ale to k aprílu přece patří. Seděla jsem na přednášce a přemýšlela, co bych mohla dnes udělat pro ostatní pěkného. A po delším rozmýšlení mě napadla jistá myšlenka. Proč neudělat lidem kolem sebe radost jen tak obyčejně. Nebude mě to přece nic stát, jen malinko času a špetku důvtipu. Nastříhala jsem tedy několik desítek kousků papíru a vepsala na každý ten kousek nějakou pozitivní myšlenku. Pak jsem ústřižky vzala a rozmístila je na různá místa a sledovala, jak lidé chodí a lístečky sbírají. Nic není milejší než pohled na někoho, kdo se usmívá po přečtení takové maličkosti. Několika lidem jsem tím nejspíš vylepšila den - možná jen pár minut, ale i přesto je to skvělé! Měli bychom posílat dobro dál stále. Proto budu v tomhle bláznivě krásném nápadu pokračovat a budu Vám posílat dobro vždy a všude. 

Můžete to zkusit také!