Jdi na obsah Jdi na menu

Pár slov o mně

 Možná mě znáte a možná taky ne. Sním o krásném životě, ve kterém budu dělat jen to, co mě baví, a co dělat chci. Moje duše je spletená ze všemožného. Jsem člověk velmi citově založený a rozum odsunuji na druhou kolej. Možná někdy působím naivně a sentimentálně, ale prostě a jednoduše ráda sním. Nechci hledat ve všem smysl a stát nohama pevně na zemi. 

Chci život prožít podle svého nejlepšího uvážení. 

Jsem zpěvačka, tvrdohlavá, někdy neskutečně nepříjemná a bolestně upřímná. Mnoho Vás mne odsoudilo, mnoho nepochopilo a mnoho z Vás mě má upřímně rádo. Ti nejbližší mě znají a vědí, že jiná nebudu - řekla bych, že si i zvykli.

Rozmanitosti se meze nekladou - písním, knihomolím,básním, zpěvním, bruslím, kytařím, klavířím, hýřím, pýřím se, energii šířím, smutek vířím, ale co je hlavní? Pořád si někde lítám! :)

Nezměníte mě, smiřte se ! Jsem spokojená :) Zasněná, nepragmatická, nerealistická, to slovo nesnášim, ale prej "sluníčková" či "srdíčková" no tfuj...

Miluju knihu Malý princ. Mám ráda také původní jazyk této knihy. Z čehož jasně vyplývá, že umím francouzsky, ale ne zas tak, abych se tu tím mohla vychloubat na dvaceti řádcích, ale obecně miluju Francii, francouzštinu, Francouze a vše kolem.

Studuji adiktologii, aby se mi nikdy nestalo, že mojí lednici bude střežit drak, protože fakt ráda jím, speciální pedagogiku, protože miluju děti a chci SAMOZŘEJMĚ DĚLAT DOBRO a bohemistiku, protože jinak bych vám tu nemohla psát tak hezký, srozumitelný, bezchybný a dokonalý články. Jsem spokojená tak z 85% a pracuji na těch posledních 15% - jaký si to uděláš, takový to máš !

 

Přes překážky až ke hvězdám.