Jdi na obsah Jdi na menu

Řekl Ti dnes někdo, že...

29. 5. 2014

Ahoj všem, jež čtou mé myšlenky, zamýšlí se nad nimi, promýšlí je a třeba se jimi řídí. Tenhle článek je o vás a pro vás. Dnes je zvláštní den. Nejen pro mě, ale když se podívám kolem sebe, lidé jsou zasmušilí, mají zvláštní nálady, pospávají, jsou smutní a do toho venku prší. Počasí zkrátka dělá své. Cítíme se prostě všelijak. A i když uplakané počasí přispívá ke všem těmto náladám, nemusíme hned plakat taky. Stejně tak by nebylo správné jen psát o tom, jak je dnešní den špatný.

Svými články se pokouším podpořit některé z vás. Jistě jste si všimli, že některé jsou psané přímo – věnované – či prostě jen tak nějak „o vás“ a „pro vás přesně ušité“! Inspirujete mě zkrátka vy. Každý den jiný příběh. Každý den jiné překvapení a jiný zážitek. Každý den nové poučení. Je vás mnoho – čas od času potřebujete podpořit a vykouzlit úsměv na rtech. Čas od času mi i někdo z vás řekne, že s radostí pročítá tyhle stránky, protože mu dodávají sílu. A o tom to celé je.

 

Tak se ptám…

 

Řekl Ti dnes někdo, že jsi milován/a ? Dokázal někdo, že se cítíš doceněn/a? A dal Ti najevo, jak výjimečný/á jsi? Ujistil tě někdo, že jsi přesně tím, kým máš být? A že jen děláním toho, co miluješ, děláš dost? Připomněl Ti někdo, že jsi sem nepřišel/la nikomu nic dokazovat? Že máš být jen sám/sama sebou? Jen sám/sama sebou, protože to úplně stačí? Jsi jediný/á svého druhu! Opravdový originál! Mistrovské dílo nevyčíslitelné hodnoty! Bez Tebe by nebyl svět kompletní – jako když v puzzlích chybí důležitý dílek! A ty jsi jedinou bytostí ve vesmíru, která může zaplnit to volné místo. Řekl Ti někdo, že zklamání z včerejška patří včerejšku? A právě teď, v tomto hlubokém okamžiku jsi prostě dokonalý/á! Dokonalý/á takový/á jaký/á jsi! Udělal si někdo čas, aby Ti řekl, že jsi nekonečně chytřejší, než si sám/sama připouštíš? A tisíckrát schopnější dosáhnout svých snů, než sám/sama věříš, že jsi! Řekl Ti někdo, že bys nikdy neměl/a za žádných okolností pochybovat o své hodnotě? V každém kousku Tebe je dostatek síly vyzařovat světlo do okolního světa! Každá tvá nesobecká myšlenka rozjasňuje svět a dělá ho lepším místem pro život! Tak mocný/á jsi !