Jdi na obsah Jdi na menu

Je čas být sám sebou - s tebou, či bez tebe.

6. 6. 2014

Musím být sám sebou. Nemohu se rozdělit mezi tebe a sebe. Můžeš-li mě milovat pro to, jakým jsem, budeme oba šťastní. Nemůžeš-li, musí jít každý svou vlastní cestou. Tak a ne jinak.

Jsme zase u tématu klasického „být sám sebou“! Je potřeba neustále opakovat tato slova a uvědomovat si, jak moc jsou pro naše života důležitá. Pohybujeme se mezi množstvím lidí. Správně bychom měli rozpoznat, kdo je tzv. energetickým upírem a kdo nám energii spíše dává než bere. Je důležité rozpoznat, kdo je náš opravdový přítel a kdo by pro nás strčil ruku do ohně v případě potřeby. Také je důležité si přesně uvědomit, kdo naopak naším dobrým přítelem není, což ale neznamená, že dotyčného úplně zavhrneme.

Je zkrátka čas být sám sebou. Je čas být sám za sebe zodpovědný. Je čas přijmout sebe a svůj život takový jaký je. Oprostit se od bolestí, zklamání, pocitů viny. Je čas osvobodit sám sebe. Sami jsme přišli a sami jednou odcházet budeme, každý bude stát sám za sebe v Pravdě, žádné výmluvy, žádné ohledy, žádné smutky. Tak, jak jsme žili, ne jak jsme mysleli, že žijeme, a jak jsme mysleli, že je správné.

Není třeba se ničeho bát, je třeba jen začít opravdově žít podle své vlastní nehynoucí pravdy. Je čas naslouchat hlasu své duše, je zkrátka čas naladit se na sebe, na své nitro, na svou moudrost. Nebojte se ukázat světu svou pravou tvář, vyjít z iluzí, falší, přetvářek!Je čas uchopit své emoce, své stinné stránky, pojmenovat je, přijmout je a proměnit svým světlem na lásku, klid, radost, dobro, štěstí. Je čas projasnit své světlo. Poslat to světlo, které máte ve svých srdcích ven. Ať září a ukazuje cestu ostatním. A strach z nepřijetí? Strach z nepochopení? Strach z odsouzení? Kašlete na strach!

Někteří lidé pořád září jako Slunce, žijí v radosti, štěstí, svobodě, tak proč ne Vy? Co třeba, kdyby zítřejší den začal krásně? Úplně od znova? Hned, jak vyjdete z domu, zhluboka se nadechněte letního vzduchu, usmějte se na člověka, kterého potkáte jako prvního. V duchu si třeba i zpívejte….. zatančete si, radujte se... život je dar! Je Vám skvěle. Máte pocit, že Vás nikdo a nic nevyvede "z míry". A je to úžasný pocit. Prostupuje každou buňkou v těle a rozjasňuje to vaše – již výše zmíněné-  vnitřní Světlo. Už ho nechcete skrývat. Neskrývejte je. Je čas tím světlem prozářit každičkou myšlenku, každé slovo, každý skutek a celý váš život!