Jdi na obsah Jdi na menu

Paní Božská

Ahooooj všem ženám, dívkám, slečnám, dámám!

Jsem tu zas! S pozitivní náladou. A s odhodláním popsat něco tak velkého, až z toho bude přecházet zrak. Znáte seriál sex ve městě? Případně filmy? Pokud ano, tak jistě víte, že se tam vyskytuje jakýsi Pan Božský (v originále Mr. Big). Pokud tento seriál ale neznáte, tak Vám to z těchto pár řádků nic neřekne. Tak ve stručnosti. Pan Božský je někdo, kdo je za každých okolností šarmantní, okouzlující a odzbrojující. Je to frajer, který má hodně peněz, boží řeči a umí to skvěle (pozn. každý nechť si to vyloží jak chce!). Není to prototyp klasického hezouna, je to prostě jen bouře charismatu a osobního kouzla, vynechme z toho teď ty prachy, protože o ty nám tu nepůjde. A ženy jednoduše z tohohle chlápka mívají taky bouře, ale hormonální. Ptám se neustále sama sebe - proč? Proč někteří vyzařují taková osobní kouzla, že každý jen čumí, jak umí (rozuměj - spadne z něj/ní na zadek!). 

A tak jsem si pořád dokola pokládala otázky, kde někteří lidé berou ten sex-appeal, kde sakra berou to charisma, o kterém ale i vědí, uvědomují si a náležitě toho využívají. A dlouho jsem nemohla nic takového vědomě najít v sobě. A hle. Je to tam! A vtip není v tom, že někomu je z hůry dáno a jinému ne. Vtip je totiž v tom, jak to vidíte vy sami! 

Jednou milé slečny, dívky, ženy, dámy - jednou zkuste být prostě jen trochu drzejší, víc se usmívat - ale ne jen takovým tím smíchem a lá "jsem slušná holka" ale takovým tím úsměvem, kdy se smějou oči a vaše rty jsou od ucha k uchu. Stačí tak málo, vážně! Asi i proto se říká, že bychom se měly usmívat pořád, protože nikdy nevíme, kdo se zamiluje do našeho úsměvu. A jestliže se zamiluje právě do něj, máme vyhráno, protože takový Mr. Big nám to bude neustále opakovat. Jsi krásná, nádherná, oči jako zrcadla, úsměv bohyně, bože! To bude na denním pořádku, pokud si najdete toho správného chlapa! 

Zkuste prostě být Paní Božskou. Každá jsme krásná! A nepotřebujete k tomu mít všechno to, co má seriálová postava! Stačí jen být sama sebou a trochu podtrhnout svojí krásu! Dokonalost hledat nemusíte, nikdo není dokonalý, ale na každém je něco dokonalého, tak to podtrhněme, využijme toho!

Se srdečným a trochu namyšleným pozdravem

K

 

P.S. nepřehánět, v jednoduchosti je krása!