Jdi na obsah Jdi na menu

Pojďte si zasoutěžit o Malého prince

Ahoj vám všem,

jistě jste si všimli, že poslední dobou jsem nemohla tak nějak nalézt to „něco“ správné pro tyhle stránky. Přeměna designu už nejspíš byla otravná, ale teď už jsem spokojená, takže by to takhle nějak mělo zůstat nějakou delší dobu – doufejme – však se říká, že změna je život.

Dnes Vám píšu trošku z jiného místa, než jste byli zvyklí. Prokrastinace dosáhla své nejvyšší úrovně, a tak jsem se rozhodla, že zakotvím na peďáku ve studovně a budu se učit. Místo toho jsem sice zakotvila na peďáku ve studovně, ale u počítače a dělám takové ty klasické věci, které běžně dělám i doma.  Nevím, jestli to není spíš smutné, než k smíchu, ale stejně se tomu směju. Mohla jsem být doma v teplíčku v posteli a ušetřit si tak cestu. Minimálně jsem nemusela z domova vyjíždět ku Praze tak brzy. Dneska je to spíš jen takovej deníčkovej zápisek a ne článek na úrovni – což ty zbylý samozřejmě vždycky jsou, protože jsem to řekla.  Ale dneska se prostě nudím, a tak jsem si řekla, že budu dělat to, co mě fakt baví. Tak píšu a píšu a píšu a inspirace není a není a není, ale nemusím se učit, že jo. Dnešní textík je ale spíš informační.

Všem knihomolům a studentům v jednom bych však doporučila, aby se místo učení vydali do nejbližšího Neoluxoru, který mají ve svém okolí, protože teď momentálně tam jsou ke koupi knihy bez DPH a se studentkou ISIC kartičkou nebo něčim podobnym, což neznam, ale vim, že to existuje, vás tak knížky vyjdou docela levně oproti normálu. A to se vyplatí! Já tam určitě zavítám!

Také jsem se rozhodla přidat novou rubriku, do které nevím, jak často budu něco psát, ale doufám, že aspoň občas v ní něco nového najdete.  Je to tak, že v nejbližší době bych ráda vydala knihu svých básní, protože už jich je dost, takže si tu tím dělám reklamu a až se to pohne ještě víc dopředu než jenom tam, že je to předjednané, tak Vám dám určitě vědět, abyste do ní třeba mohli alespoň mrknout. Co se nové rubriky týče, mělo by tam být něco úplně nového, něco, co jste ode mě nikdy ještě nečetli, a co teprve napíšu. Takže z toho vyplývá, že nebudu kopírovat svoje psanecké básničky a další věci, abyste si je mohli přečíst  tady. Bude to prostě taková součást těchto stránek, která sem doufám  postupem času bude neodmyslitelně patřit stejně jako Myšlenky Květiny a Pošli dobro dál.

A vyhlašuju soutěžičku! Není to taková ta trapná soutěž malý blogerky. Takže nepřestávej číst.

Dneškem počínaje, posledním dubnem konče vyhlašuji soutěž o nejhezčí příběh na téma: „Pošli dobro dál“ , a aby to nebylo tak snadné, tak k příběhu, který mi pošlete na mail ( najdete ho v kontaktu tady na stránkách vpravo nad menu) mi pošlete nějaký důkaz Vašeho dobra – předpokládám nějaký obrázek, či fotku, či cokoliv. Můžete se klidně inspirovat i mojí rubrikou. Jen se snažte to udělat v srdci nezištně. Ale přeci jen Vás čeká hezká odměna v podobě knížky. Tou knihou bude samozřejmě Malý princ od A. de Saint-Exupéryho.

Piště a čiňte se.

No a abyste měli hezkej den, tak Vám přeju hezkej den, a protože venku chumelí, tak hezkej už je, jenom se teple oblečte než někam vyrazíte.

A všem, kteří si válej šunčičky doma v teple v pelíšku přeju, aby si to užili i za mě.

Vaše K