Jdi na obsah Jdi na menu

To absolutní a nezměrné

19. 10. 2014

 Ahoj všem.

Dnes je to už opět pár dní, kdy spatřila má slova naposledy světlo světa. Pokaždé když píšu další článek, říkám si, že bych neměla polevit, možná bych měla začít psát nějak častěji, pravidelněji, ale to by mohlo znamenat trochu „úpadek“! Krása těchto článků je v tom, že jsou napsané vždy v aktuálním rozpoložení a s aktuálními myšlenkami. To ale jistě všichni mí čtenáři již dobře vědí a tak mi odpustí dlouhé odmlky.

Tento týden byl nabitý. Programem, myšlenkami, vztahy – ať už přátelskými, rodinnými, či osobními. Každá věc v tomto týdnu mi něco dala a něco vzala. Avšak všední věci, ale i ty nevšední mi vezmou pouze čas – tedy zlomek času, který je jinak cennější, než cokoliv jiného na světě. Ale toho netřeba litovat, protože se pokaždé naučím něco nového, zásadního, co do budoucna klidně může ovlivnit život můj i životy druhých.  Možná je tenhle článek o životě, možná jen o náhledu na ostatní, možná jen o tom, že dostatečně nechápeme cestu životem. Cesta to totiž bývá klikatá a vlní se, občas se dost zamotá a člověk v ní ztratí se. Každý jsme někdy byli ztraceni. A každý jsme už někdy hledali. Něco, cokoliv, co by nás učinilo šťastnými. Každý si své štěstí představuje jinak a každý má ve své nitru ukotvené to něco, co ho má udělat šťastným, pokud přijde na to jak. 

A já už to vím! No a co? Tohle jsem prostě já a jen málokdo pozná, na co myslím, co cítím a co doopravdy chci, ale v mnohých chvílích cítím nezměrné a absolutní štěstí. Je to tehdy kdy vím, že jsem potřebná a můžu dělat věci jen tak pro radost. Co vy? Cítíte někdy tenhle pocit ? Umíte se radovat z maličkostí? Prožíváte život podle svého nejlepšího uvážení nebo se taky jako 90% okolí neustále díváte na to, co si myslí ostatní? Jste v ulitách ukrytí před vším zlým a ukazujete jen to dobré? Děláte věci proto, že za ně chcete mít velké odměny nebo proto, že vás baví a chcete být šťastní?

Prožijte pocit absolutního štěstí. Je to jednoduché. Konečně si připusťte, že VÁŠ život je jen o VÁS.

S láskou, k